Betalen bij Slaapdirect

HET AFREKENEN VAN JE BESTELLING BIJ SLAAPDIRECT

In een paar eenvoudige stappen reken je via een beveiligde betaalomgeving je bestelling af. De persoonlijke gegevens die je invult tijdens het bestelproces bij Slaapdirect worden versleuteld en veilig verstuurd via een SSL-verbinding. Hierdoor zijn ze niet zichtbaar voor derden. Een veilige SSL-verbinding herken je aan ‘https’ in de URL en het slotje onderin het scherm of in de statusbalk van je browser.

 1. iDeal

  Betalen met iDeal gaat via het internetbankeren van je eigen bank. Het totaalbedrag van je bestelling wordt na betaling meteen van je rekening afgeschreven en verwerkt. Als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kun je gebruik maken van iDeal.

 2. Klarna factuur

  Met Klarna kun je kiezen voor betalen op factuur. Bij je bestelling ontvang je een factuur, die je binnen veertien dagen in één keer betaalt. Zo heb je twee weken om een product te beoordelen alvorens het te betalen.

 3. Creditcard

  Ook met een creditcard van Mastercard of Visa kun je een bestelling betalen bij Slaapdirect. Een juiste afhandeling van je betaling komt tot stand met de samenwerking tussen de beveiligde betaalomgeving en de creditcardorganisatie.

 4. Pinnen bij bezorging of afhaal

  Wil je pas betalen bij ontvangst van je bestelling, dan kun je kiezen voor betalen bij aflevering. Dit is alleen mogelijk wanneer je bestelling wordt afgeleverd door onze bezorgservice. Het volledige bedrag kan met PIN worden afgerekend bij het bezorgen van je bestelling. Let wel op dat de pinlimiet misschien verhoogd moet worden, dit kan geregeld worden bij jouw eigen bank. 

  Wanneer je, je bestelling direct afhaalt bij ons afhaalmagazijn is het uiteraard ook mogelijk om daar met pin te betalen.
 5. Bancontact

  Bij het plaatsen van een bestelling worden afgerekend met Bancontact. Zo betaal je veilig en gemakkelijk online via internetbankeren met je kaartnummer en vervaldatum.

 6. Cadeaukaarten

  De cadeaukaart van Woonboulevard Poortvliet kan zowel in de webshop als in de showroom worden gebruikt bij het plaatsen van een bestelling. Je kunt de cadeaukaart niet gebruiken als betaalmiddel bij het afleveren van een order.

De service van Slaapdirect

Met de verschillende betaalmogelijkheden die Slaapdirect aanbiedt, is het plaatsen van een bestelling heel eenvoudig. Krijg je een foutmelding of is er een ander probleem? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Slaapdirect via 088-2349898. Wij helpen je graag verder. Voor meer informatie over het plaatsen van een bestelling, klik dan hier.