Slaapavies SlaapdirectSlaapavies Slaapdirect

Wil je graag slaapadvies op maat?
Boek dan nu je afspraak!

Wil je graag uitgebreid slaapadvies van onze slaapexperts en wil je zeker weten dat je hier genoeg tijd voor hebt? Boek dan een afspraak voor Personal Shopping. Dan weet je zeker dat je genoeg tijd reserveert voor het beste slaapadvies. Na ontvangst van het ingevulde formulier bellen we je z.s.m. terug om een afspraak in te plannen.


  • gratis slaapadvies slaapdirectGratis slaapadvies
  • montage slaapdirectEenvoudige montage
  • laagste prijs slaapdirectLaagste prijsgarantie
  • levering slaapdirectGratis binnen 8 dagen geleverd
  • garantie slaapdirect2 jaar garantie

Hoe werkt ons slaapadvies? Bekijk de video:


Hoe weet je welk bed bij iemand past?

Wij als slaapadviseurs van Slaapdirect gaan uitgebreid te werk. Aan de hand van eventuele klachten en de wensen van de klant worden doelgericht gezocht naar de beste boxspring. Het is belangrijk dat onze klanten het bed testen, we kijken dan of het lichaam recht gesteund in het bed ligt, dit zien we door de stand van schouders en de wervelkolom.

Daarnaast bestaat onze collectie uit diverse stijlen! Van tijdloos tot modern en van trendy tot landelijk. Daarom is er bij Slaapdirect voor iedereen een boxspring. Onze deskundige adviseurs staan voor jouw klaar.

Hoe blijven jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Onze slaapexperts bij Slaapdirect zijn speciaal opgeleid om het beste slaapadvies te kunnen geven. Zij zijn dan ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij weten dat de juiste boxspring energie geeft. Laat je adviseren door een van onze slaapexperts en behaal met een minimale investering een groot rendement!

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Slaapdirect advies
Slaapdirect advies
Slaapdirect advies
Slaapdirect advies
Slaapdirect advies
Slaapdirect advies