Bedden

Bedden

Filteren

Bekijk je nieuwe bed voor in je slaapkamer bij Slaapdirect. Kies voor de laagste prijs en de beste kwaliteit. Bedden zijn er in alle verschillende opties, in combinatie met bijpassende nachtkastjes en kledingkasten zorg je voor de perfecte nachtrust.

Populair: Bed Madrid | Bed Barcelona

Het ideale bed maakt de slaapkamer compleet

Bedden in de kleuren bruin of grijs maken uw slaapkamer af. Bekijk het hele assortiment nu online, kies uit verschillende lengtes, breedtes en hoogtes. Bedden zijn er in verschillende maten zoals:

Zoek je naar bijpassende producten zoals nachtkastjes en kledingkasten? Bekijk dan de slaapprogramma’s Madrid en Barcelona. Het belang van de juiste slaapkamer is groot, in je slaapkamer vind je rust en wil je optimaal genieten van ieder moment. Om de juiste ledikant te vinden heeft Slaapdirect een ruim assortiment bedden, zodat er altijd een passend bed is voor jou. Welke keuze je ook maakt, bij Slaapdirect maak je altijd de goede keuze.

Bedden met de beste prijs/kwaliteit verhouding

Bij Slaapdirect zijn we overtuigd dat de beste kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Het hele assortiment is direct uit voorraad leverbaar, en zo kan je dus je nieuwe slaapkamermeubels direct afhalen en meenemen! Wil je het assortiment bekijken? Kom dan naar de showroom, bij Woonboulevard Poortvliet staan de slaapadviseurs voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je van advies te kunnen voorzien. Bij Woonboulevard Poortvliet kan je daarnaast nog veel meer inspiratie op doen op het gebied van slapen en wonen.