Bezorgen Slaapdirect

Slaapdirect bezorgt bestellingen vanaf € 500,- gratis tot aan de deur, wel moet je zelf na levering de boxspring artikelen in de verpakking naar binnen brengen, uitpakken en monteren.

Bij een order onder de €500 rekenen we €69,95 bezorgkosten.

Wanneer je de goederen wilt laten bezorgen dan plannen we een afspraak met je in. Onze afdeling planning zal telefonisch contact met je opnemen. Levering kan dan binnen 8 dagen plaatsvinden. Het inplannen van een leverafspraak gebeurt telefonisch (0166-619120) of per e-mail planning@wbpoortvliet.nl.

Onze boxsprings worden op pallet geleverd. Levering tot aan ‘de deur’ betekent afleveren tot aan de voor- of achterdeur, garage, portiek van een appartementencomplex of soortgelijke situatie. Belangrijk is dat het op de begane grond is en dat ‘de deur’ bereikbaar is met een palletwagen!

Mocht ‘de deur’ niet bereikbaar zijn, dan zal de levering zo dicht als mogelijk bij ‘de deur’ gelost worden. Je dient dan zelf zorg te dragen voor het uitpakken en het (in onderdelen) naar binnen brengen van de levering.

Artikelen zijn verzekerd tijdens transport en levering. Levering vindt plaat door professionele bezorgers. Leveren is tot over de eerste drempel. Vilt wordt gratis achtergelaten. Artikelen worden door u zelf gemonteerd.

Indien je bij levering toch niet thuis bent, zullen we de te leveren order retour nemen en opnieuw gaan aanbieden. Nadat we opnieuw contact met je hebben opgenomen. De levertermijn zal hierdoor wel opschuiven.