Service en garantie

Elk product heeft twee jaar garantie waardoor je verzekerd bent van goed slapen. Mocht je onverhoopt niet geheel tevreden zijn over je aankoop, dan vragen we je vriendelijk om ons per mail (info@slaapdirect.nl) of telefonisch (088-2349898) te laten weten waar je niet tevreden over bent. Wij willen altijd proberen om je ontevredenheid op te lossen. Wij vinden het daarom belangrijk om dit o.b.v. persoonlijk contact te doen, zodat we samen tot een oplossing komen!

Graag willen we dan het volgende van je weten:

  • Je naam:
  • Je ordernummer:
  • Je e-mailadres:
  • Is de bestelling geleverd door Post NL? Ja/Nee
  • Korte beschrijving van je reden van retour

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Wettelijke garantie

Elk product dat je bestelt bij Slaapdirect dient in optimale conditie te verkeren. Als de geleverde bestelling niet voldoet aan je verwachtingen, dan zijn er verschillende wettelijke garanties. Zo heb je recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van het aankoopbedrag na overleg van een bewijs van aankoop. De eerste zes maanden na aankoop geldt een omgekeerde bewijslast. Dat wil zeggen dat wanneer Slaapdirect aan kan tonen dat het defect is ontstaan door toedoen van de klant, het bedrijf niet verantwoordelijk is voor het defect en ook niet garant staat voor de kosten van de reparatie. De geadverteerde garantie heeft betrekking op de fabrieks- of verkopersgarantie, welke geen afbreuk doet aan de wettelijke garantie. 

CBW garantie

Slaapdirect biedt jou een optimale garantie op alle meubels met de CBW-garantie. De algemene voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen gelden bij Slaapdirect, wij bieden standaard twee jaar volledige garantie. De CBW garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.