Reviewbeleid

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. We brengen graag woongeluk en de klantreviews vertellen ons en anderen hoe onze klanten dat ervaren.

Via diverse platforms verzamelen wij reviews en via onze website zijn die ook te vinden. Alle reviews zijn zichtbaar, maar er zijn enkele uitzonderingen, zoals:

  • De reviews moeten van echte klanten zijn;
  • De reviews mogen geen privacygevoelige informatie bevatten;
  • De reviews mogen geen onacceptabel taalgebruik bevatten;
  • De klant kan vragen om een review te verwijderen.

Wij verzamelen reviews via diverse platforms
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over ons bedrijf, onze producten en service. Onze beoordelingen worden voornamelijk verzameld en onpartijdig beheerd door Kiyoh en gecontroleerd op echtheid. Daarnaast worden er ook reviews verzameld via Google, Trustpilot en Feedback Company. Google nodigt klanten uit die onze winkellocatie hebben bezocht. De andere partijen verzamelen reviews doordat klanten door ons hiervoor worden uitgenodigd of doordat klanten via onze website of internet het betreffende platform opzoeken.

Reviewbeleid Google:
https://support.google.com/contributionpolicy/answer/7400114?sjid=9631536224803557008-EU
Reviewbeleid Kiyoh:
https://www.kiyoh.com/?gclid=EAIaIQobChMI_Je7xbXZ_gIVB-93Ch1iAApnEAAYASAAEgJzE_D_BwE
Reviewbeleid Trustpilot:
https://nl.trustpilot.com/trust/how-reviews-work
Reviewbeleid Feedback Company:
https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/consumentenpagina/faq/

Feeddex
Voor onze procescontroles maken we gebruik van een klanttevredenheidsonderzoek via Feeddex. Deze informatie wordt uitsluitend intern gebruikt om onze service en dienstverlening nog  verder te verbeteren en dus niet gedeeld via de website of internet.


Ons klantcijfer
Het gemiddelde klantcijfer wordt berekend op basis van de online reviews van onze klanten. Klanten kunnen hun mening delen over onze producten en service en een cijferbeoordeling geven van 1 tot 10, zodat direct zichtbaar is hoe wij scoren op klanttevredenheid. 


Reacties
Wij stellen de reviews van onze klanten bijzonder op prijs en gaan hier serieus mee om. Eventuele reacties op de reviews worden alleen door onze medewerkers geplaatst.