Boxsprings

Filteren

Met een boxspring van Slaapdirect kies je voor een aangename nachtrust dat niet veel hoeft te kosten. Er is een groot assortiment bij Slaapdirect zodat er aan al je wensen kan worden voldaan. In combinatie met de bijpassende kledingkasten en nachtkastjes maak je je slaapkamer compleet.

Populair: 2-persoons boxspring1-persoons boxspring | Twijfelaar boxspring

Goedkope boxsprings van Slaapdirect

Volgens het concept van Slaapdirect hoeft goede kwaliteit niet duur te zijn. De producten uit het assortiment van Slaapdirect zijn altijd direct uit voorraad leverbaar, je kan dus direct jouw nieuwe meubels afhalen. Zo hoef je niet te wachten op een bezorging en kan je nog dezelfde avond in je nieuwe Slaapdirect boxspring slapen. Boxsprings zijn in de volgende maten beschikbaar:

De beste boxsprings in alle kleuren voor de laagste prijs

Bij Slaapdirect hebben we boxsprings in de kleuren beige, blauw, grijs en groen. Zodat er altijd een boxspring is die aan jouw wensen voldoet. Verder zijn er geen bijkomende kosten, zo blijft de aangegeven prijs ook de definitieve prijs en kan je het direct uit voorraad meenemen naar huis, en kan je dezelfde avond nog in je nieuwe boxspring liggen. Als je voor een boxspring van Slaapdirect kiest weet je zeker dat je het beste slaapcomfort hebt voor de allerlaagste prijzen, want een goede nachtrust hoeft volgens Slaapdirect niet duur te zijn.

Boxspring van Slaapdirect bij Woonboulevard Poortvliet

Mocht je verder nog vragen hebben of heb je advies nodig? Kom dan langs in de showroom van Woonboulevard Poortvliet waar onze slaapadviseurs altijd voor je klaar staan! Slaapdirect is een concept van Woonboulevard Poortvliet, neem daarom een kijkje bij Woonboulevard Poortvliet en laat je inspireren door de vele merken op het gebied van slapen en wonen.